telefon webbyra i varberg  090-695 8000     inlogg webbyra i varberg  Inlogg för kunder

VI BYGGER RESPONSIVA HEMSIDOR FÖR FÖRETAG

 "En responsiv webdesign är en hemsida som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har, och beroende på vilka funktioner som webbläsaren stödjer. I Aktiv Medias paket ingår detta alltid.

responsiv hemsida

 

ATT BESTÄLLA EN HEMSIDA HOS AKTIV MEDIA


Oavsett om ditt företag har funnits länge och ni behöver uppdatera till en ny hemsida, eller om ni är ett nystartat företag och behöver skaffa hemsida, finns lösningen hos oss på Aktiv Media Webbyrå i Varberg. Vi skapar snygga hemsidor som är sökmotoroptimerade, samt hjälper dig att öka försäljningen och förbättra servicen.

Webbyrån Aktiv Media tycker att alla företagare ska ha råd med en egen professionell hemsida till en låg kostnad. För att kunna erbjuda detta har vi effektiviserat produktionen och byggt snygga layouter som vi utgår från när vi skapar din egen hemsida. I ett telefonmöte med din personliga webbdesigner diskuter ni hur layouten ska anpassas efter företagets grafiska profil. Vi kan självklart även bygga en helt unik webbdesign, hör av dig så diskuterar vi behoven för din nya hemsida. 

UPPDATERA ENKELT HEMSIDAN PÅ EGEN HAND


Efter att din personliga webbdesigner har byggt din hemsida får du tillgång till uppdateringsverktyget Joomla 3.0. Där kan du logga in för att enkelt uppdatera texter, bilder, nyheter och annat på din hemsida. Det räcker inte att ha en snygg hemsida, den måste också uppdateras ofta för att du ska lyckas!

Hemsida Standard är till för er som vill ha en enkel, stilren hemsida för att beskriva era tjänster och kontaktinformation.

Aktiv Media Webbyrå lägger upp matrial såsom bilder och text på er hemsida, även en snyggt utformad design som ert företag är med att bygga upp. I er hemsida ingår även kontaktformulär, sökfunktion, plats på server och fri support från vårt kontor i Varberg, och inlogg för att själv kunna uppdatera hemsidan.

kopa hemsida

Drottninggatan 4

43245 Varberg

Telefon: 090-695 8000

E-post: kontakt@aktivmedia.nu

samarbetspartners 2015

ERBJUDANDE FÖR RESTAURANGER

 

Vi bjuder på bildgalleri och bildspel till er hemsida...

Erbjudandet gäller t.o.m 31 Maj 2018