telefon webbyra i varberg  090-695 8000     inlogg webbyra i varberg  Inlogg för kunder

visitkort hemsidaAktiv Media Sweden är en Webbyrå med säte Varberg . Vår inriktning är digital media och marknadsföring av företag på webben. Vi bygger responsiva hemsidor åt små -medelstora företag, Vi specialiserar oss även på prisvärda e-handelsystem och digital grafisk formgivning, för att skapa en identitet åt nya företag.

Aktiv Media är en Webbyrå i Varberg. Vi bygger hemsidor, e-handel och marknadsför ert företag Online. Vi jobbar med dig som kund i centrum och skapar din responsiva hemsida efter dina/ditt företags behov. Med vår unika, lite tuffa stil vill vi ge hemsidan en fräsch, professionell design med förtroende hos besökare.

Vi jobbar även med sökordsoptimering vilket innebär att din sida ska kunna få bra placeringar på de stora sökmotorerna, tex Google.

Aktiv Media Sweden jobbar med grafisk design och designar förutom hemsidor och webb, även reklam för företag/föreningar. Vi skapar företagsprofiler, film animation, appar för iphone och android. Aktiv Media hjälper även företag med Social Media, som tex. facebook och instagram.

Vi designar broschyrer, reklamblad, visitkort, kalendrar, afficher och layouts för brevpapper och kuvert.

 

 

kopa hemsida

Drottninggatan 4

43245 Varberg

Telefon: 090-695 8000

E-post: kontakt@aktivmedia.nu

samarbetspartners 2015

ERBJUDANDE FÖR RESTAURANGER

 

Vi bjuder på bildgalleri och bildspel till er hemsida...

Erbjudandet gäller t.o.m 31 Maj 2018