telefon webbyra i varberg  090-695 8000     inlogg webbyra i varberg  Inlogg för kunder

HUR FUNGERAR MIN BESTÄLLNING AV HEMSIDA?

Att bygga en hemsida är en process. Här kan du läsa mer om hur vi gör när vi skapar din hemsida. Tillsammans med dig gör vi en behovsanalys. Därefter samlas materialet till hemsidan in och någon av våra webbdesigners bygger och publicerar din hemsida utifrån dina behov. När din hemsida är publicerad finns vårt kundcenter alltid tillgängligt för att svara på frågor och bolla idéer.

hemsida foretag fungerar

  

1. Möte per telefon, mail eller kundbesök


Vi diskuterar vad ni tänkt och vilka mål ert företag har med hemsidan. Vi skissar upp en mall utifrån era önskemål och går över möjliga funktioner att visa på hemsidan. Vi ser över era potentiella kunder, och vad dom vill få för information för att just välja ert företag och göra er konkurrenskraftiga.

   

2. Ni skickar matrial och bilder


Ni samlar ihop informationen som ni vill ha med på hemsidan och bifogar bilder i vår filhanterare. 

   

3. Byggnation av hemsidan påbörjas


Er webdesigner tar kontakt med er och visar en mall som vi tror kommer att passa er verksamhet. Utifrån mallen väljer ni färger, positioner av moduler. När webbdesignern fått den information han behöver så börjas produktionen. Under denna fas har vi kontinuellig kontakt och ni har även tillgång att se uppbyggnaden via en extern webbadress. Vi går också igenom sökord som ni vill ha med för att kunder ska hitta till er. När ni är nöjda med hur hemsidan ser ut är det dags att publisera den...

   

4. Er hemsida publiceras och pekas mot er domän


Er hemsida lanseras på internet. Vi pekar hemsidan mot er domän. Detta kan även vara flera domäner som pekas, så kallad redirect.

   

5. Updateringar & Analys


Nu är hemsidan färdig och ligger uppe. Efter ett tag börjar era kunder nu att hitta er genom sökmotoroptimeringen vi gjort (SEO Bas). Det är viktigt att uppdatera er hemsida kontinuelligt, då sökmotorer helst vill se ändringar och aktivitet på innehållet för att nå högre upp på sökmotorer som ex. Google. Vi kan hjälpa er med uppdateringar då detta är något ni önskar. Vi kan även analysera er hemsida för att göra vissa ändringhar och förbättringar för att nå bättre placeringar på sökmotorer. Kort sagt, uppdateringar och analyser bör göras med jämna mellanrum.

 

kopa hemsida

Drottninggatan 4

43245 Varberg

Telefon: 090-695 8000

E-post: kontakt@aktivmedia.nu

samarbetspartners 2015

ERBJUDANDE FÖR RESTAURANGER

 

Vi bjuder på bildgalleri och bildspel till er hemsida...

Erbjudandet gäller t.o.m 31 Maj 2018